Babykamer ideeën

Serene babykamer


Bij JJ Locations, een bedrijf uit Londen die gespecialiseerd is in verhuur van mooie locaties voor bijvoorbeeld fotoshoots, ben ik deze super mooie babykamer tegengekomen. Een serene babykamer die eenvoudig is ingericht, maar hierdoor juist erg leuk en stijlvol. Less is more!

Serene babykamer

Rustieke sfeer

In sommige kinderkamers zou zo’n simpele inrichting misschien saai zijn. Maar hier is dit dé perfecte inrichting. Dit komt doordat de basis van de ruimte van zichzelf al prachtig is. De rustieke houten balken aan het plafond zijn een beetje opgeschuurd, wat voor een nonchalante uitstraling zorgt. De muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd. En ook de houten vloer is helemaal wit geschilderd. Er is zelfs een Frans balkon aanwezig met mooie openslaande deuren.

Simpele inrichting

De babykamer inrichting bestaat enkel uit een eenvoudige witte ledikant, een grote vloerkleed, een houten krukje, een vintage witte stoel en twee mooie vintage hanglampen. Aan de gordijnrails hangt een kleurrijke slingerverlichting die deze babykamer afmaakt.

Een perfecte serene babykamer!

Serene babykamer

Serene babykamer

Bron: jjlocations.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply