Kinderkamer

De perfecte slaapkamer voor je kind


Ongeacht de leeftijd van je kindje is het belangrijk dat hij of zij zich thuis voelt in het slaapkamertje. Er zijn natuurlijk talloze manieren op de kinderkamer gezellig aan te kleden.

eab0379e771cabf96e1e4e3818a7269d

Je kunt kiezen voor kleurrijke wanden, een warm kleed op de vloer of natuurlijk een leuk dekbedovertrek! De kleinste details zorgen al snel voor een hoop sfeer en geven jouw kindje een fijn en vertrouwd gevoel.

Dekbedovertrek
Om de slaapkamer van je kind leuk aan te kleden is het een idee om te kiezen voor een dekbedovertrek passend bij de stijl van het kamertje. Smulderstextiel.nl heeft een ontzettend groot aanbod aan dekbedovertrekken en hoeslakens voor jouw kindje. Hierdoor kan je het op diverse manieren aanpakken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een effen patroon, waardoor je rust en sfeer creëert. Wil je graag dat het dekbedovertrek als eyecatcher fungeert in de kamer? Ga dan voor kleurrijke figuren en prints!

Het is natuurlijk, vooral voor je zoon of dochter, geweldig wanneer het dekbedovertrek een actieheld of favoriet figuur bevat. Smulderstextiel.nl heeft een ruim scala aan dekbedovertrekken met tv-helden, popsterren, voetbalclubs, prinsessen, dieren en nog veel meer moois wat jouw kind helemaal geweldig zal vinden!

minions-dekbedovertrek-56799

Minions dekbedovertrek

Wandversiering
Een tweede manier om een gezellige sfeer in de slaapkamer te creëren is door de wanden te voorzien van een hippe kleur of een leuke poster. Er is tegenwoordig veel keuze uit diverse, uiteenlopende posters en platen die perfect zijn voor in een kinderkamer. Je kunt ze natuurlijk in de winkel kopen, kant-en-klaar, maar het is minstens zo leuk om internet af te speuren en ze zelf in te lijsten!

fe9a31b53e3b3972669212a4b79c8047

Ook zijn er stickers, welke eenvoudig aan te brengen zijn en in een handomdraai de kamer een totaal andere look geven. Zo zijn er stickers in diverse figuren, vormen, teksten en kleuren. Kies een of meerdere stickers in de stijl van de slaapkamer en maak het helemaal af. Of laat je kinderen zelf de wandversiering maken!

a22538fef2361d37b129b4e597c79470

Decoratie
Geheel afhankelijk van de leeftijd van je kindje kan je de slaapkamer inrichten naar behoeften en stijl. Is hij of zij nog in de leeftijd dat het vaak speelt met speelgoed? Dan mag een mooie speelhoek zeker niet ontbreken. Een speelhoekje creëer je al snel door een leuk, klein tafeltje en bijpassende stoeltjes neer te zetten waar jouw kindje heerlijk kan spelen. Een vast plekje in de kamer zorgt voor vertrouwen en geborgenheid. Naarmate hij of zij ouder wordt kan het tafeltje omgeruild worden voor een bureau, zodat er nog steeds een vast en rustig plekje blijft in de slaapkamer.

ecd7616d782993f59c582aca51860005

Voor verdere decoratie kan je denken aan bijvoorbeeld fotolijsten, kleden op de grond voor een warm effect en een mooie sprei of plaid van Smulders Textiel voor over het bed. Ook de verlichting mag zeker niet vergeten worden. Zorg op de kinderkamer voor een gedimd licht en eventueel een lampje waar je kindje zelf bij kan. Lampen zijn overigens verkrijgbaar in talloze modellen en designs. Denk hierbij aan lampen in de vorm van auto’s, hartjes of een mooie maan. Op deze manier zal je kindje zich zeker thuis voelen op zijn of haar slaapkamer!

978a4f8f7ff9b4bca7eb75faf0313dc7

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply