Kinderkamer

Een sfeervolle kinderkamer


We hebben hier heel veel mooie kinderkamers laten zien die licht en neutraal zijn ingericht. Sommigen vinden neutraal mooi, terwijl anderen dat juist een beetje saai vinden. Zij geven de voorkeur aan een kinderkamer met meer kleur. Voor deze mensen hebben wij een hele leuke kinderkamer gevonden. Een kleurrijke en erg sfeervolle kinderkamer.

Een sfeervolle kinderkamer

Het is de kinderkamer van een ruim Scandinavisch appartement van 146m2. Hoewel het een echt Scandinavisch appartement is, bevat het interieur super veel vrolijke kleuren. Dit zie je genuanceerd ook terugkomen in deze sfeervolle kamer.

De originele sfeervolle houten vloer is hier goed bewaard gebleven. Dit hebben ze gecombineerd met prachtige blauw geschilderde muren. Ook de chique openslaande deuren naar de woonkamer zijn in dezelfde kleur blauw geschilderd.

Een sfeervolle kinderkamer

Maatwerk meubels

Eén kan van de kinderkamer is ingericht met een grote inbouwkast. Een kledingkast voorzien van matglazen schuifdeuren. Aan de andere kant vind je een op maat gemaakt bureau over de gehele breedte bij het raam. En daartussen vind je het bed.

Slingerverlichting

Het bed is eenvoudig, maar is erg sfeervol ingericht met een slingerverlichting boven het bed. Over de slingerverlichting is een grote laken geplaatst, waardoor er een soort tent sfeer is ontstaan. Op het bed vind je bovendien de leukste kleurrijke sierkussens.

Andere leuke items in deze kinderkamer: de gebreide zitzakken, het nachtkastje aan de wand en de decoratie sterren aan de wand.

Een sfeervolle kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply