Kinderkamer

In deze kinderkamer is een geweldige klimwand gecreëerd!


Het inrichten van een kinderkamer is net iets anders dan het inrichten van een normale slaapkamer. Het is leuk om een kinderkamer in te richten met iets speels. Iets wat ervoor zorgt dat het een echte kinderkamer is. Dit kan van alles zijn, zoals een schommel, een hangstoel of een speelhoek. In deze kinderkamer is een geweldige klimwand gecreëerd!

In deze kinderkamer is een geweldige klimwand gecreëerd!

Minimal Mine project
De kinderkamer behoort tot het Minimal Mine project, die gerealiseerd is door interieur- en ontwerpbureau ZOOI Design. Ze hebben in Oekraïne twee kleine appartementen samengevoegd tot een groter appartement, voor een jong gezin, bestaande uit vier. Op die manier kreeg elk kind een eigen ruime kinderkamer, zonder dat ze moesten verhuizen. Ideaal toch?

In deze kinderkamer is een geweldige klimwand gecreëerd!

Werkplek bij het raam

Dit is dus één van de kinderkamer geworden. Een vrij ruime kamer, die super leuk en stoer is ingericht. De wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd, en gecombineerd met een mooie donkere houten vloer. Bij het raam is een op maat gemaakt bureau gebouwd. Een zwevend bureau met vier ladekasten in het bureaublad, die over de gehele breedte van de muur loopt. Het is eigenlijk een grote rechthoek, want de wanden en het plafond zijn dezelfde houten planken bekleed. Aan de linkerkant zijn vier vakken gecreëerd, en de muur is volledig geverfd met krijtbord verf.

Inbouwkast

Aan het begin van de slaapkamer is een moderne inbouwkast gerealiseerd. Een moderne strakke witte inbouwkast, die zowel over de breedte als de hoogte van de muur loopt. Daarnaast is het bed geplaatst. Een stoer kinderbed met een geometrisch grijs hoofdbord, waar de contactdozen en lichtknoppen verwerkt zijn.

In deze kinderkamer is een geweldige klimwand gecreëerd!

Klimmuur

De grote blikvanger wordt gevormd door de klimmuur, die ook als een soort scheidingswand wordt gebruikt, tussen de werkplek en het bed. Met gele platen aan de muur en het plafond, is een ‘berg’ gecreëerd. Aan de muur aan de rechterkant, en het plafond, zijn gele en blauwe klimrekken gemonteerd. Een aan de linkermuur vind je stoere klimelementen. Super leuk toch?!

In deze kinderkamer is een geweldige klimwand gecreëerd!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Louh 11 augustus 2021 at 13:54

  Beste heer, mevrouw,

  Mijn dochter wilt in haar kamer een klimmuur, nu zag ik op uw website dat in een kinderkamer een klimmuur was gemonteerd. Graag zou ik de technische specificatie en prijsopgave voor de drie delenn (2 wanden en plafond) willen ontvangen.
  alvast bedankt,
  Met vriendleijke groet,
  I. Louh

 • Leave a Reply