Kinderkamer ideeën

Gordijnen kinderkamer


Als volwassenen al niet zonder gordijnen kunnen, kunnen kinderen al helemaal niet zonder gordijnen. Ik moet er niet aan denken dat ik toen als kind met een onafgedekte raam moest slapen. Niet alleen het licht dat van buiten naar binnen scheen was irritant. Het idee was ook eng dat mensen naar binnen konden gluren. Maar goed, gordijnen zijn dus belangrijk voor de inrichting van een kinderkamer. Maar wat voor gordijnen zijn er dan? En welke zijn leuk? Vandaag wil ik jullie een aantal kinderkamers laten zien waar super leuke gordijnen zijn gebruikt. Geniet er weer van!

Egale gordijnen voor kinderkamer

Egale gordijnen zijn altijd veilig. Althans, als je de goede kleur neemt. Belangrijk hierbij is, is dat je gordijn niet doorschijnt. Als je bijvoorbeeld witte gordijnen neemt voor de kinderkamer, zorg er dan voor dat het dik genoeg is. Je zou ook twee laten achter elkaar kunnen nemen.

Gordijnen met een patroon voor kinderkamer

Gordijnen met een patroon kunnen erg leuk zijn voor de kinderkamer. Eigenlijk net zoals behang met een patroon. Leuke stipjes, ruitje, vierkantjes, noem maar op. Het kan van alles zijn. Maar let op, ook hier is de kleurencombinatie erg belangrijk.

Gordijnen met een thema voor kinderkamer

Heb je een kinderkamer thema? Dan zou je gordijnen kunnen nemen die in hetzelfde thema past. Let er wel op dat het niet te druk wordt. Als je bijvoorbeeld al behang hebt in dat thema, dan is het wellicht verstandiger om rustige gordijnen te nemen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply