Kinderkamer ideeën

Stoere en moderne variant op de traditionele jongenskamer


Wil je voor jouw zoontje een stoere jongenskamer inrichten, maar je wilt geen typische blauwe kinderkamer? Dan hebben we vandaag iets leuks voor je in petto. We gaan namelijk een ontwerp van een kinderkamer laten zien, waar je helemaal dol op zult zijn. Een stoere moderne variant van de traditionele blauwe jongenskamer!

Stoere en moderne variant op de traditionele jongenskamer

De ontwerpen van deze kinderkamer zijn gemaakt door interieurontwerpster Olga Paliychuk. Het is een erg ruime en lichte kamer, dus het enige wat ontbrak was een goed ontwerp. De ontwerpster heeft gekozen voor een mooi en stoer kleurenpalet bestaande uit grijs, mintgroen en verschillende houten accenten.

Visgraat houten vloer en grijs en mintgroene muren

Op de vloer vind je een prachtige visgraat houten vloer. De grote buitenmuur, waar het raam in verwerkt is, is bekleed met stoer betonlook behang, terwijl de andere muren donkergrijs zijn geverfd. Daarnaast is er een grote mintgroen kleurvlak aan de muur geverfd. Daar is het slaapgedeelte ingericht met het mooie blauwgroene bed, grote ladekasten, nachtkastje en verschillende wandplanken. Alles aan die muur is mee geverfd in het mintgroen. De verschillende wandplanken en zelfs de dinosauruskop heeft dezelfde mintgroene kleur gekregen. Het ziet er niet alleen bijzonder uit, het zorgt ook voor rust aan de muur.

Stoere en moderne variant op de traditionele jongenskamer

Grote inbouwkast

Naast de mooie houten ladekasten, is er ook een grote inbouwkast gerealiseerd in deze kinderkamer. Grote grijze inbouwkasten, die over de hele breedte van de muur loopt. Een jongen heeft misschien niet zoveel kleding, maar extra opbergruimte is altijd een goed idee in een kinderkamer. Bij de kast vind je mooie mintgroene zitzak/loungestoel.

Precies voor het raam is een groot bureau geplaatst. Een ideale plek voor een werkplek. De grijze vouwgordijnen passen perfect bij de stijl van de kinderkamer. Het bureau bestaat uit een wit onderstel op wieltjes en een stoere betonnen werkblad.

Stoere en moderne variant op de traditionele jongenskamer

Stoere en moderne variant op de traditionele jongenskamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply