Kinderkamer ideeën

Stoere meisjeskamer op zolder!


De zolder wordt vaak ingericht als slaapkamer, maar het is ook een ideale ruimte om er een kinderkamer in te richten. Deze meisjeskamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Een stoere meisjeskamer, die ontworpen en ingericht is door Line Design Studio. Het interieur- en ontwerpbureau uit Rusland heeft in de stad Kaliningrad een ruime dubbele bovenwoning van 160m2 ingericht, verdeeld over twee ruime verdiepingen. De bovenverdieping, de zolderverdieping, is volledig ingericht voor de kinderen. Naast een kindvriendelijke woonkamer, hebben ze deze stoere meisjeskamer gecreëerd!

Stoere meisjeskamer op zolder!

Leuke roze slaaphoek

Op zolder heb je vaak te maken met schuine wanden, die het uitdagend kunnen maken om de ruimte in te richten. Deze kamer is nog zelfs net iets uitdagender, omdat je naast een normale schuine wand nog een extra lastige hoek hebt onder het dak. Maar de interieurontwerpers hebben er iets heel leuk voor bedacht. Ze hebben namelijk een bed gecreëerd met een houten frame in de vorm van een huisje. Het dak van het huisje past precies in die lastige hoek. De wanden zijn bovendien leuk gedecoreerd met behang met een vrolijk roze hartjes patroon. Daarnaast vind je er ook roze vlaggenslingers, bolletjesslingers, leuke posters, en het roze en grijze dekbed past er ook helemaal leuk bij. Het is dus een echte meisjeshoek geworden. Naast deze slaaphoek, onder het dakraam, is een leuke tipitent geplaatst. Daarbij vind je ook een mooi grijs gebreid rond vloerkleed.

Stoere meisjeskamer op zolder!

Stoere meisjeskamer op zolder!

Stoer hoekje met OSB platen

Desondanks heeft de meisjeskamer ook een heel stoer tintje gekregen. De wanden bij de andere muur zijn namelijk bekleed met stoere houten OSB platen. Onder die schuine wand, is een op maat gemaakte bureaukast gebouwd, die over de gehele breedte van de muur loopt. Je vindt er grote grijze ladekasten, die aan de bovenkant afgewerkt is met een stoer houten blad, waaraan gespeeld en gewerkt kan worden.

Stoere meisjeskamer op zolder!

Stoere meisjeskamer op zolder!

Bron: Ldinterior.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply