Kinderkamer ideeën

Tienerkamer inrichten


Een tienerkamer is zoals het woord al zegt een slaapkamer voor een tiener. Een tiener is officieel een kind tussen de dertien en negentien jaar oud. Maar iemand van achttien noem je eigenlijk geen tiener meer. Vooral als je het hebt over het inrichten van een tienerkamer, gaat het meestal om kinderen tussen de tien en veertien jaar oud. Dit maakt zeker wel verschil. Het inrichten van een tienerkamer is heel anders dan het inrichten van een babykamer of een kinderkamer voor een kind van vier tot tien jaar. Een andere leeftijd betekent vaak ook andere interesses en vooral smaak.

Tienerkamer inrichten

Mening van je kind telt

Het is vooral erg belangrijk om naar het kind te luisteren. Wat vindt zij of hij mooi? Wat zou zij of hij graag hebben in zijn eigen slaapkamer? En wat wilt zij of hij vooral niet hebben? Jij als ouders zou daar rekening mee moeten houden bij het inrichten van de tienerkamer. Natuurlijk heb jij ook een grote inspraak op de inrichting, maar het is tenslotte wel de kamer waar je kind in moet slapen. En vooral op die leeftijd is het belangrijk dat je jouw kind hierbij betrekt.

Tienerkamer ideeën

Er zijn genoeg leuke ideeën om een leuke tienerkamer in te richten. Je hebt tienerkamers waarbij het duidelijk gaat om een jongen of een meisje, maar er zijn ook genoeg mooie neutrale tienerkamers. Om jou te inspireren hebben we hieronder een aantal mooie tienerkamers verzameld. We zijn benieuwd welke tienerkamer je het mooist vindt!

Wereldkaart in tienerkamer

Tienerkamer paarse tinten

Tienerkamer jongen

Tienerkamer ideeen

Stoere tienerkamer

Moderne tienerkamer

Grijze tienerkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply