Kinderkamer ideeën

Vrolijke kleurrijke kinderkamer


Het is weer tijd voor kinderkamer inspiratie! Vandaag wil ik jullie inspireren met de kinderkamer van Julie, die door haar moeder Eva is ontworpen en ingericht. Eva is de eigenaresse van Le Petit Biscuit, een webshop voor benodigdheden voor het bakken van taarten, cupcakes en andere gebakken. En eigenlijk zie je dat ook een beetje terug in de stijl van de kinderkamer van haar dochter. Veel mooie kleuren, leuke patronen en vooral vrolijkheid. Wat vind jij van deze mooie kinderkamer?

Vrolijke kleurrijke kinderkamer

Kinderkamer meubels en accessoires

Het is een vrij grote kinderkamer, waar ook heel veel te beleven is. Er zijn zoveel meubeltjes en accessoires die zó leuk zijn. De Eames stoel is natuurlijk een klassieker. En het behang van Ferm Living met de pastel groene ruitenpatroon is inmiddels bijna ook een klassieker aan het worden.

Scandinavische merken

Maar er is nog veel meer te zien. De letterkast aan de muur boven de stoel bijvoorbeeld, ook van Ferm Living. Of de roze kledingkast daarnaast. De witte boom wordt gebruikt als kapstok waar kleertjes en accessoires aan gehangen worden.

De muur met het Ferm living behang is ook een groot feest met de ‘The Dots’ van Muuto. Hier vind je ook de populaire maan poster en de batman poster. De hanglamp met de grote gloeilamp komt ook van het Zweedse Muuto.

En zo kan ik nog wel even doorgaan met het benoemen van alle leuke spullen in deze kinderkamer. De Nijntje lamp, de mini oven, het mini ledikant, de leuke kussens met de leuke prints….

Wat vind jij het leukst hier?

Vrolijke kleurrijke kinderkamer

Vrolijke kleurrijke kinderkamer

Vrolijke kleurrijke kinderkamer

Vrolijke kleurrijke kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Sylvie Schrijvers 16 februari 2016 at 17:27

    Beste,

    ik ben op zoek naar het merk van het kussen met de fluo-achtige print. Kan u mij hiermee helpen aub?

    bedankt!

  • Leave a Reply