Kinderkamer ideeën

Witte meisjeskamer met roze


Vind jij het ook zo leuk om de kinderkamer in te richten van je dochtertje of zoontje? Sandra, eigenaresse van Miniwalla, vindt het geweldig! Ze heeft de meisjeskamer van haar dochter Della ook met heel veel liefde en plezier ingericht. Hieronder zien jullie het mooie resultaat.

Witte meisjeskamer met roze

Witte meisjeskamer met roze

Grootste kamer van het huis

Sandra woont samen met haar man Marcus, haar vijf jaar oude zoon en anderhalf jaar oude dochtertje Della. Hoe raar het misschien ook klinkt, De kinderkamer van Della is de grootste kamer van het huis. Sandra vindt namelijk dat juist kinderen veel ruimte nodig hebben. Daar heeft ze eigenlijk ook wel gelijk in, met alle speelgoed en rommel die ze hebben.

Sandra heeft niet een specifieke interieur stijl. De ene dag houdt ze van zwart wit, de andere dag vindt ze roze en rood erg leuk. Voor haar bestat er niet zoiets als goed of fout in trends. Ze richt haar interieur in zoals zij dat mooi vindt en het is mooi meegenomen als het anderen ook aanspreekt. En zo is dat!

Witte basis met roze

De kinderkamer van Della heeft een witte basis. De oude houten vloer kwam tevoorschijn nadat ze het tapijt hadden verwijderd. Deze hebben ze vervolgens helemaal wit geschilderd, net als alle muren. Verder zie je hier en daar roze tinten terugkomen. Niet omdat het een meisjeskamer is, maar omdat ze op dat moment roze gewoon mooi vond. Als ze op dat moment de jongenskamer van haar zoontje aan het inrichten was, dan had ze ook roze gekozen.

Leuke elementen van de kinderkamer: zwart wit patronen vloerkleed, zwarte hobbelpaard, de wit geschilderde klimrek aan de muur, het vintage bureautje, de zwarte wolken schilderingen op de deur, de tipitent, de leuke posters en de kledingrek.

Witte meisjeskamer met roze

Witte meisjeskamer met roze

Witte meisjeskamer met roze

Witte meisjeskamer met roze

Bron: Ministyleblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply