Kinderkamer

Leuke gedeelde kinderkamer in zwart, wit en grijs


Eerder hebben we deze kinderkamer laten zien, die gedeeld wordt door drie zusjes. Een super vrolijke kinderkamer met een witte basis en heel veel kleur. Vandaag willen we een kinderkamer laten zien met een monochrome sfeer. Dat is vooral te danken aan het éénzijdige kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk zwart, wit en grijs. Sommige mensen zullen de voorkeur geven aan kleur, terwijl anderen de monochrome sfeer juist mooier vinden. Waar jij geef jij je voorkeur aan?

leuke-gedeelde-kinderkamer-in-zwart-wit-en-grijs

Het is een vrij ruime kinderkamer van een hoekappartement. Wat hier vooral fijn is, is dat er twee grote ramen aanwezig zijn aan twee muren. Hierdoor heb je heel veel natuurlijk lichtinval. Als raamdecoratie is de keuze gevallen op eenvoudige minimalistische zwarte rolgordijnen. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Rolgordijnwinkel.nl.

Leuke gedeelde kinderkamer in zwart, wit en grijs

Monochrome kleuren

Op de vloer is er gekozen voor een lichte greywash houten vloer, gecombineerd met lichtgrijze muren. De meeste meubels zijn wit zoals het kinderbed, de ledikant van Sebra en de IKEA kasten daartussen in. Ze hebben er een werkplek gecreëerd door twee brede witte ladekasten te verbinden met een brede witte plank. De muur daarboven is gedecoreerd met een stoere zwarte stringkast en een viertal lijsten met prints van kleurrijke auto’s.

Naast een zachte grijze schapenvacht, ligt er op de vloer ook een super leuke grote speelkleed van het Scandinavische merk OYOY.

ikea-ladekast-kinderkamer

sebra-bed-kinderkamer

speelkleed-oyoy

auto-prints-kinderkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Dianne 16 mei 2017 at 00:03

  Where did you order the OYOY playmat?
  Waar hebt u de OYOY speelmat besteld?

 • Reply Emmeline 5 augustus 2017 at 12:49

  Hallo, dat zou ik ook graag weten 🙂 Ik vind het een hele mooie mat!

 • Reply Evelien 3 september 2017 at 17:49

  en anders ik wel, kan net deze variant niet vinden!

 • Reply Kirsten 8 november 2017 at 15:00

  Waar vind je de prints van de auto’s?

 • Leave a Reply