Kinderkamer

Leuke moderne tienermeisjeskamer


Een tienerkamer inrichten kan een hele uitdaging zijn. Je moet doet het namelijk niet alleen, omdat je juist op die leeftijd van je kind, rekening houden met je kind. Sterker nog, je kind zou zelfs inspraak moeten kunnen hebben. Wat vind hij/zij mooi? Wat vind hij/zij belangrijk? Noem maar op.

Vandaag gaan we een kijkje nemen in een tienermeisjeskamer, die ontworpen en ingericht is door productontwerpers Sina Gwosdzik & Jakob Dannenfeldt van Jall & Tofta. Zij hebben in Berlijn de kamer ontworpen voor Judith.

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Het moest een leuke moderne tienermeisjeskamer worden met veel opbergruimte voor boeken, kleding en persoonlijke verzamelingen. Daar wisten Sina en Jakob wel raad mee.

Underlayment kledingkast

Ze hebben een mooie neutrale lichte basis gecreëerd met een lichte houten vloer en lichtgrijze muren. Maar in deze tienermeisjeskamer draait het om de meubels. Je vindt hier namelijk twee super mooie grote maatwerk kasten. In de ene hoek vind je een grote kledingkast tot aan het plafond, waar Judith super blij mee is. Deze is gemaakt van underlayment en afgewerkt met stijlvolle leren deurgrepen.

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Maatwerk wandkast met lounge

Aan de andere muur is ook een grote maatwerk kast gebouwd. Daar is een grote asymmetrische wandkast gerealiseerd, bestaande uit open en dichte kasten. Ook deze kast is gebouwd van underlayment, maar de deurtjes zijn strak en lichtgrijs. In die kast is ook een grote nis gecreëerd, waar een soort loungeplek met mooie zit- en sierkussens is ingericht. Wat een super leuk idee! De kast loopt over de gehele breedte van de muur tot boven het bed.

Designermeubelen

Naast deze twee grote maatwerk kasten, vind je in deze tienermeisjeskamer ook heel veel mooie designmeubelen. Het mooie roze bed is bijvoorbeeld van auping. De wandlamp daarboven is de Artemide Tolomeo wandlamp. De roze stoel is de About a chair stoel van Hay, en ook de zwarte spijlenstoel is van Hay. De grote ronde zwarte spiegel is ook een heel goed idee!

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Leuke moderne tienermeisjeskamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply