Banken

Fluwelen bank


Vandaag willen we het hebben over de fluwelen bank. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe bank voor in de woonkamer, gaan negen van de tien mensen voor een normale stoffen bank of een leren bank. Zelden gaan mensen voor een fluwelen bank. Fluweel wordt vaak gezien als ouderwets en gedateerd. Zonde, want een fluwelen bank kan juist erg mooi zijn, vooral als je een klassiek interieur hebt. Maar ook bij andere interieurstijlen zoals modern, industrieel, vintage of Scandinavisch kan een fluwelen bank die chique look toevoegen die jouw woonkamer net mist.

fluwelen-bank

Chique klassiek interieur

Fluweel heeft dus een chique klassieke uitstraling die in elke interieurstijl past. Op de inspiratie foto’s die we hebben gevonden, zie je bijvoorbeeld dat de combinatie van fluweel en een visgraat vloer heel mooi staat. Maar ook andere materialen zoals de betonmuur, tapijt of een normale houten vloer past heel goed bij een fluwelen bank.

Er zijn bovendien fluwelen banken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Blauw en groen zijn erg populair als het gaat om fluweel, maar ook paars, mosterd, geel of zelfs roze kunnen erg mooi zijn.

En als het gaat om zitcomfort, zit je met fluweel ook goed. Fluweel voelt zelfs nog zachter aan dan veel andere stoffen.

Fluwelen bank kopen

Je kan bij veel woonwinkels terecht voor mooie fluwelen banken. Wij hebben een selectie voor je gemaakt met verschillende kleuren.
Groene fluwelen bank
Blauwe fluwelen bank
Grijze fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Fluwelen bank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply