Design en interieur, Meubels, Woonaccessoires, Woonkamer inrichten

Een leuke stoere oplossing voor het keybord in huis!


Het is super leuk om piano te kunnen spelen, en het maakt het nóg leuker om er één thuis te hebben staan. Hier hebben we laten zien hoe je een piano op een leuke manier een plekje kunt geven in huis. Voor een keybord is het net iets anders. De piano kan je namelijk gewoon op de vloer plaatsen. Voor een keybord heb je een speciale standaard nodig, waar je het op kunt plaatsen. Dat is natuurlijk veel minder mooi, maar gelukkig zijn ook daar hele leuke oplossingen en ideeën voor, zodat het wél heel leuk wordt. De interieurontwerpers Claire Escalon en Nicolas Lanno van Interieur- en architectenbureau Atelier Premier Etage hebben zo’n leuk idee toegepast voor één van hun klanten.

Een leuke stoere oplossing voor het keybord in huis!

OSB

De Franse ontwerpers hebben een appartement in Parijs ontworpen en ingericht. Een karakteristiek appartement, die voorzien is van prachtige originele details, zoals hoge plafonds, sierlijke ornamenten en karakteristieke ramen en deuren. Deze details hebben ze gecombineerd met een modern en stoer interieurontwerp, waarbij OSB de hoofdrol speelt. OSB loopt als een rode draad door het interieur en komt bijna in alle kamers terug. Het geeft het interieur een stoer en industrieel tintje.

Een leuke stoere oplossing voor het keybord in huis!

Keybord hoekje

Zo zijn de keukenkasten gemaakt van OSB, de hoofdbordkast en de inbouwkast in de slaapkamer zijn gemaakt van OSB, het bureau in de kinderkamer is gemaakt van OSB, in de badkamer vind je een krukje van OSB, en in de woonkamer vind je open wandplanken van OSB. Het keybord heeft ook een plekje in de woonkamer gekregen. In de hoek van de woonkamer is een speciale zwevende box gemaakt van OSB, waar het keybord in geplaatst is. In dichte stand lijkt de box op een normale kast, maar je kunt het dus open klappen, zodat je eenvoudig bij het keybord kunt. Daar is ook een leuke houten kruk bij geplaatst, zodat het een echt keybord hoekje is geworden.

Een leuke stoere oplossing voor het keybord in huis!

Bron: Premieretage.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply