Kasten

8x Industriële dressoir


Vorig jaar hadden we het al eens over de dressoir gehad. Een meubelstuk die je al heel lang op verschillende manieren in verschillende ruimtes in huis kunt gebruiken. Tegenwoordig zien de dressoirs er natuurlijk heel anders uit, hoewel de vintage industriële stijl nog steeds heel erg populair is. Stoere details, waarbij hout en staal op een perfecte manier zijn gecombineerd. Een industriële dressoir heeft bovendien een erg veelzijdige karakter. Het staat niet alleen mooi in een industrieel interieur, maar ook in moderne strakke interieurs, Scandinavische intereiurs, landelijke interieurs en zelfs klassieke interieurs kan een industriële dressoir een goed idee zijn. Vandaag willen we acht mooie industriële dressoirs aan jullie laten zien. Welke vinden jullie het mooist?

Alle geselecteerde industriële dressoirs zien er super stoer uit, en zijn verkrijgbaar bij Robuuste Tafels.

1. Industriële dressoir Bezons

Dit is de Bezons dressoir. Een stoere industriële dressoir, die opgebouwd is uit een stalen frame en vier robuuste houten kasten. De kasten zijn gemaakt van oud recycled teak, en vormen een perfecte combinatie met het stalen frame. Boven de kasten vind je nog een breed open gedeelte waar je nog meer spullen in kunt plaatsen. De wielen onder de kast zijn ook super handig. Het ziet er niet alleen erg mooi uit, maar daarmee kan je de dressoir heel eenvoudig in de kamer verplaatsen.

Industriële dressoir Bezons

2. Industrieel dressoir Almeria

Zie je de wielen tóch niet helemaal zitten? Dan is deze kast wellicht een optie. Dit is dressoir Almeria, ook een hele stoere industriële kast, die gemaakt is van oud gerecycled teak hout en staal. Deze stoere dressoir is verkrijgbaar in drie formaten.

Industrieel dressoir Almeria

3. Dressoir Elancourt

Dit is dressoir Elancourt. Een mooie stoere industriele kast met een uniek ontwerp. Het is gemaakt van oud elmhout met een stijlvolle vergrijsde look. Deze dressoir is ook verkrijgbaar in een TV meubel variant.

Dressoir Elancourt

Dressoir Maldini

Dressoir Maldini ziet er in vergelijking met de bovenstaande dressoir iets netter uit. Dit komt door de mooie houten planken die voor de deuren zijn gebruikt. Desondanks zorgt de stalen frame ervoor dat het een hele stoere industriële dressoir is.

Dressoir Maldini

5. Dressoir Zamunda

Van alle bovenstaande industriele dressoirs, is deze dressoir de meest moderne variant. Het is weliswaar gemaakt van oud recycled teak en het heeft ook een stalen frame, maar het hout is perfect afgewerkt. Hierdoor heeft de kast een hele strakke moderne uitstraling gekregen.

5. Dressoir Zamunda Van alle bovenstaande industriele dressoirs, is deze dressoir de meest moderne variant. Het is weliswaar gemaakt van oud recycled teak en het heeft ook een stalen frame, maar het hout is perfect afgewerkt. Hierdoor heeft de kast  een hele strakke moderne uitstraling gekregen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply