Design en interieur, Meubels, Woonaccessoires

Olievat in huis


Olievaten kom je tegen bij industrieterreinen, havens, fabrieken, noem maar op. Grote industriële tonen waar olie in bewaard wordt. Daar heb je dus helemaal niets aan in huis. Althans, dat zou je zeggen. Maar vandaag willen we laten zien dat je een olievat juist op heel veel verschillende manieren in huis kunt gebruiken. En het ziet er ook nog eens erg leuk uit. Kan je je dat niet voorstellen? Bekijk onderstaande voorbeelden en raak geïnspireerd!

Olievat in huis

Hier wordt een stoere olievat als nachtkastje naast het bed gebruikt. De stoere mat zwarte olievat met het witte Chanel logo is enorm populair!

Industrieel

Stalen olievaten hebben over het algemeen een industrieel imago. Met een olievat in huis, geef je jouw interieur dus ook een stoer en industrieel karakter. Vooral als het om echte industriële en gebruikte olievaten gaat. Er zijn natuurlijk ook ongebruikte nieuwe olievaten verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, bedrukkingen en kleuren.

Hieronder kan je zien op welke leuke manieren een olievat in huis wordt gebruikt. Als vrijstaande wastafel in de badkamer, als nachtkastje in de slaapkamer, als bijzettafel in de woonkamer… Je kan een olievat zelfs als een plantenpot gebruiken!

Olievat in huis

Olievat in huis

Op zoek naar een stoere industriële onderstel voor je tafel? Gebruik olievaten!

Olievat in huis

Een olievat kan je zelfs gebruiken als plantenpot of plantenbak!

Olievat in huis

Olievat in huis

Naast super industriële olievaten, zijn er ook mooie minimalistische design vaten verkrijgbaar. Deze minimalistische zwarte olievat is een mooi voorbeeld.

Olievat in huis

Deze rood witte olievat van Castrol ziet er ook erg leuk uit.

Olievat in huis

Olievat in huis

Nog een mooi voorbeeld van een stoere olievat wastafel in de badkamer!

Olievat in huis

Je kunt een olievat ook op een hele leuke manier in de badkamer gebruiken. Hier wordt de Harley Davidson olievat als vrijstaande wastafel gebruikt. Super stoer!

Olievat in huis

Deze lage olievat kan als salontafel gebruikt worden.

Olievat in huis

Bijzettafel naast de bank.

Olievat in huis

Je kunt het ook op andere plekken in huis gebruiken. Als bijzettafel in de woonkamer bijvoorbeeld.

Olievat in huis

Ook hier is een zwarte olievat als nachtkastje gebruikt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply