Stoelen

Retro stoelen


De retro stijl komt niet heel vaak voor in interieurs. En als het voorkomt, zijn het vaak enkele meubels of accessoires. Er zijn bepaalde klassiekers die super populair zijn. Retro lampen bijvoorbeeld of de digitale retro flipklok. En de retro koelkast van SMEG, gekenmerkt door de mooie ronde vormen is daar ook een heel goed voorbeeld van. Voor de liefhebbers willen we vandaag inspireren met de mooiste retro stoelen. Stuk voor stuk super stijlvolle stoelen die eigenlijk in elke interieurstijl passen. Of je nou een volledige retro stijl hebt, een landelijke stijl of een stoere industriële stijl.

Retro stoel

Retro stoel

Materialen van de retro stoelen

Maak kennis met de Tulin, Laila, Meral, Aysen en Farah. Vijf verschillende retro stoelen, die verkrijgbaar zijn in meerdere uitvoeringen. Ze zijn allemaal gemaakt van prachtig beukenhout en walnoothout, waardoor de stoelen ook een vintage uitstraling hebben. Sommigen zijn voorzien van een leren zitting, sommigen van een stoffen zitting. En sommigen hebben geen armleuning en sommigen hebben wel een armleuning. Alle modellen zijn bovendien verkrijgbaar in een zwarte en een witte uitvoering.

Zowel de materialen als de modellen geven de stoelen een mooie retro vintage look, maar zoals gezegd passen ze bij elke interieurstijl. Ze zijn uiteraard te gebruiken als eetkamerstoelen, maar ook als bureaustoel of als decoratie stoel die je in de slaapkamer of woonkamer plaatst zullen ze erg mooi zijn. De stoelen zijn hier verkrijgbaar vanaf €187,-.

Retro stoel

Retro stoel

Retro stoel

Retro stoel

Retro stoel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply