Stoelen

Sparkle lounge chair


Een comfortabele lounge chair in de woonkamer is altijd een goed idee. Een lounge chair waarbij je heerlijk onderuit kunt zitten en liggen om TV te kijken, een boek te lezen of een dutje te doen. De koning van de lounge chairs is natuurlijk de Eames Lounge chair. De liefhebbers van deze designklassieker weten echter ook wat voor prijskaartje eraan hangt.

Gelukkig zijn er alternatieven. En vandaag willen we een heel mooi alternatief laten zien, namelijk de Sparkle lounge chair van Pode!

Sparkle lounge chair

Pode

Pode is een merk van het Nederlandse Leolux. Pode is fris, kleurrijk en heel betaalbaar. Echt Nederlands topdesign die de mogelijkheid biedt om de meubels te personaliseren. En dat personaliseren kan dus ook bij de Sparkle lounge chair!

Lounge chair stoffen en kleuren

Het retro ontwerp doet een beetje denken aan de Eames Lounge Chair, maar dan in een fris en modern jasje. Ontwerper Thijs Smeets heeft de stoel ontworpen, bestaande uit een stoel en een voetenbankje. Je hebt keuze uit verschillende stoffen of leer, kleuren en zelfs stiknaden. Op die manier kan je jouw lounge lounge chair volledig aanpassen naar jouw smaak!

Kijk op de website van Pode voor meer informatie en verkooppunten.

Sparkle lounge chair

Sparkle lounge chair

Sparkle lounge chair

Sparkle lounge chair

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply