Stoelen

Vitra Pop-Up Store Amsterdam


De Eames Plastic Chair behoort tot één van de meest populairste stoelen ter wereld. In 1948 zijn de stoelen ontworpen door de ontwerpers Charles & Ray Eames voor een wedstrijd in het Museum of Modern Art in New York. En in Europa worden ze alweer een hele tijd geproduceerd door Vitra. Vitra is een Zwitsers bedrijf en heeft over heel de wereld kantoorvestigingen. Maar dit jaar start Vitra met een nieuw experiment. Ze gaan binnenkort namelijk pop-up stores openen, één in Zürich, en één in Amsterdam!

Vitra Pop-Up Store Amsterdam

Inspiratie en winkel

De Vitra pop-up store in Zürich was 13 oktober officieel geopend, en 3 november gaat de pop-up store in Amsterdam open. Met deze pop-up store wilt Vitra de gebruikelijke winkelervaring naar een hoger niveau te tillen, door het onder andere aanbieden van toegevoegde waarde aan de klanten. Middels fysieke displays kunnen klanten inspiratie opdoen, en je kan zelfs je eigen persoonlijke Vitra Eames Plastic Chair ontwerpen!

Vitra Pop-Up Store Amsterdam

Eames stoel ontwerpen

Wat fijn is aan de Eames Plastic Chair is namelijk dat er ontzettend veel varianten mogelijk zijn. In totaal kan je kiezen uit 14 zitschaalkleuren, 28 bekledingen en heel veel verschillende onderstellen. Alles bij elkaar, bestaan er dus meer dan 100.000 mogelijke varianten. En nu heb je dus de kans om jouw eigen favoriete Eames stoel samen te stellen met jouw favoriete kleur, favoriete zitschaal en jouw favoriete onderstel. De meeste modellen worden binnen 48 uur bij jouw thuis afgeleverd!

De Vitra Pop-Up Store gaat dus in 3 november open, en je kunt er terecht tot 27 januari 2018. Je hebt dus drie maanden lang de tijd om een bezoekje te brengen in de winkel, wat zéker aan te raden is.

Adres:
Vitra Pop-Up Store Amsterdam
Reestraat 14
1016 DN Amsterdam

Openingstijden:
3 november 2017 – 27 januari 2018
Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 18.00 uur

Vitra Pop-Up Store Amsterdam

Vitra Pop-Up Store Amsterdam

Vitra Pop-Up Store Amsterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply