Search and Hit Enter

5 moderne salontafels van Odesi.nl op een rij

Odesi is een exclusief meubelmerk dat verschillende salontafels aanbiedt. De uitstraling van deze salontafels spreekt direct aan en sluit aan op verschillende stijlen. Je vindt hier vijf populaire salontafels van Odesi. Via www.odesi.nl worden deze salontafels verkocht.

Stone salontafel
Kees Marcelis heeft de salontafel Stone ontworpen. De Stone is al lange tijd geleden op zijn schetsblok ontstaan en werd vanaf het begin al een spannend ontwerp gevonden. In samenwerking met Odesi is de Stone doorontwikkeld tot een salontafel.

Stone straalt rust en warmte uit wanneer je naar de salontafel kijkt. De tafel is zichzelf, passief en bewegingsloos. Wanneer je de verschillende delen bekijkt ontstaat er een dynamisch lijnenspel en verandert er iets. De tafel bestaat uit vier verschillende delen en is gelaagd opgebouwd. Door vanuit verschillende hoeken naar deze salontafel te kijken blijft het interessant.

Stone Fenix salontafel
Wanneer je afwijkt van de basis is het mogelijk om voor verschillende kleuren te kiezen. Je kunt de Stone Fenix salontafel modulair opbouwen met verschillende kleuren. Precies zoals jij dat zelf mooi vindt en in een opstelling die bij je past! Kies uit: Bianco Kos, Beige Luxor, Grigio Londra en Castoro Ottowa.

Om het tafelblad extra krachtig te maken is er gekozen voor Fenix nanotechnologie. Op deze manier ben je verzekerd van een hard, krasvast en eenvoudig te onderhouden materiaal. Omdat Fenix de nieuwste generatie van nanotechnologie is profiteer je van verschillende eigenschappen. Zo voelt het tafelblad zacht aan, is er sprake van een mat oppervlakte en zijn er geen vingerafdrukken op het tafelblad zichtbaar.

RKNL20 salontafel
De RKNL20 salontafel is een verwezenlijking van Ronald Knol. Er is aandacht besteed aan de afgeronde hoeken en het sierlijke karakter van deze salontafel. Daarnaast is deze salontafel op een uiterst minimalistische manier vormgegeven. Er is balans gebracht in de schijven en afrondingen die gebruikt zijn. Zo is Ronald Knol tot optimale verhoudingen gekomen. In deze salontafel bevindt zich meer opbergruimte dan je in het eerste geval zou denken. Dat maakt de RKNL20 salontafel tot een uiterst praktisch meubelstuk, zo kun je de oppervlakte leeg laten en ontstaat er een rustig beeld.

Penta salontafel
De Penta salontafel beschikt over een porseleinen tafelblad met een elegant onderstel van staal. Kenmerkend aan het ontwerp zijn de vijf hoeken waaruit het tafelblad van deze tafel is opgebouwd. Je kunt oneindig variëren en de Penta salontafel zo groot maken als je zelf wilt.

Level salontafel
Erik Remmers is de ontwerper van de Level salontafel. Bijzonder aan deze salontafel is de manier waarop het ontwerp zijn persoonlijkheid spiegelt. Vrolijk, krachtig en helder! Er zijn geen overbodige details aan de salontafel toegevoegd. Bij ieder element is nagedacht over de toegevoegde waarde. Door meerdere tafels te combineren wordt de eenvoud van het krachtige ontwerp versterkt. Ook kun je zien met welke precisie de poten in het tafelblad zijn gefreesd en hoe dit tot één object is vervaardigd. Je kunt de Level salontafel in verschillende kleuren bestellen.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *