Tafel

Boomstam eettafels


Boomstamtafels heb je in verschillende soorten. We hebben hier het bijvoorbeeld hier al eens over boomstam salontafels gehad. Een super leuke manier om jouw interieur een rustieke natuurlijke sfeer te geven. Wat tegenwoordig ook steeds populairder wordt, zijn boomstam eettafels. Grote eettafels die bestaan uit een grote boomstam tafelblad en een bijpassend onderstel. Wij hebben de mooiste inspiratie voorbeelden voor je gevonden.

Boomstam eettafels

Soorten boomstam eettafels

Net zoals met boomstam salontafel, is ook elke boomstam eettafel uniek. Er zal altijd een verschil zijn in de structuur en de hout knoesten die zichtbaar zijn in het tafelblad. Sommigen tafelbladen worden recht en symmetrisch afgezaagd. Deze tafelbladen hebben een modernere en strakkere uitstraling. Wil je een echte natuurlijke uitstraling, dan kan je een tafelblad nemen met een boomstamkant. Dit zijn asymmetrische tafelbladen. Er zijn natuurlijk ook verschillen in boomsoorten. Een tafelblad van een Europese eik zal er anders uitzien dan een tafelblad van een Esdoorn.

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eettafels

Boomstam eetkamertafel met stalen poten

Wil je jouw boomstam eetkamertafel een stoere industriële uitstraling geven, dan kan je ook een tafel nemen waarbij een boomstam tafelblad gecombineerd wordt met een stalen onderstel. Deze onderstellen zijn er in veel verschillende soorten zoals in de vorm van u-poten, x-poten, een grote v-poot, trapeze poten, noem maar op.

boomstamtafel-v-poot-6cm-9890

boomstamtafel-u-poot-6cm-9884

Deze boomstamtafels met stalen onderstel zijn van Table Du Sud.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply