Tafel

Boomstam salontafel


Er zijn heel veel ideeën en manieren om je interieur een mooie natuurlijke sfeer te geven. Kleur speelt hierbij een grote rol, maar materiaal is bijvoorbeeld ook erg belangrijk. Maar niets is een betere manier om dat te doen, dan door de natuur écht in huis te halen. Met een boomstam salontafel bijvoorbeeld. Je hebt het vast weleens gezien, een mooie dikke boomstam die in de woonkamer als salontafel wordt gebruikt. Hieronder heb ik een aantal mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Welke boomstam salontafel vind jij het mooist?

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafels zijn uniek

Ze zien er allemaal prachtig uit, terwijl ze allemaal tóch heel erg anders zijn. En dat is het mooie aan een boomstam salontafel. Het komt van de natuur. Geen enkele boomstam zien er hetzelfde uit. Het formaat, de diktes, de kleuren, noem maar op. En het leuke is dat je ze ook nog eens anders kan bewerken. Sommige boomstam salontafels zijn bijvoorbeeld geschilderd, anderen zijn voorzien van wieltjes, en weer anderen hebben industriële pootjes gekregen. Het belangrijke is dat de natuurlijke uitstraling wordt behouden.

Persoonlijk vind ik de dikke boomstam salontafel het mooist, bestaande uit drie lagen. Die zie het er het meest natuurlijk uit. Maar de salontafel die opgebouwd is uit meerdere kleine boomstammen ziet er ook erg leuk uit.

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply