Tafel

Functionals Lloyd table


Houten eettafels zijn misschien wel de meest populaire tafels op dit moment. Stoer, robuust, industrieel en super stijlvol. Maar heb je weleens gedacht aan een metalen eettafel?

De Lloyd eettafel is het perfecte voorbeeld. Deze is speciaal ontworpen voor het Lloyd Hotel in Amsterdam. Dit verklaart ook meteen war de naam vandaan komt. Nu is deze stoere tafel dus ook gewoon verkrijgbaar voor huis. Een stoere industriële eettafel van metaal, die verkrijgbaar is in bijna alle kleuren van de regenboog. Zwart, wit, donkergrijs zijn populaire kleuren, maar legergroen is ook super stoer.

Functionals Lloyd table

Functionals Lloyd table

Eettafel of bureau

Het is meest voor de hand liggend om De Lloyd table te gebruiken als eettafel, maar je kan het ook als bureau gebruiken. Sterkern nog, soms zie je de Lloyd table zelfs als tuintafel!

Voor mensen met een kleine ruimte, is de kleinere versie van 2 meter misschien meer geschikt. Er is echter ook een grote versie verkrijgbaar met een formaat van 2.30 meter. Beiden zijn 80 cm breed en 76 cm hoog. De prijs van €1299,- geldt voor beide formaten.

Functionals Lloyd table eettafel

Lloyd table bureau

Lloyd table kantoor

Stoere tuintafel

Witte metalen eettafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply