Tafel

Industriële tafel IKEA


Industriële tafels zijn super populair. Grote robuuste tafels met dikke houten werkbladen en stalen onderstellen of poten. Hoewel de tafel zelf industrieel is, past het ook heel goed bij andere interieurstijlen. De prijzen van industriële tafels (eigenlijk van alle soorten mooie kwalitatieve tafels) zijn echter vrij hoog. Tenzij je het bij IKEA koopt…

Industriële tafel IKEA

Zoals we altijd van IKEA kunnen verwachten, ontwerpen en maken ze mooi vormgegeven functionele meubels voor een betaalbare prijs. Sommige industriele eettafels heeft IKEA uit het assortiment gehaald, zoals de populaire SINNERLIG eettafel, maar gelukkig zijn de SKOGSTA en de SÄLLSKAP nog wel verkrijgbaar.

Eettafel SÄLLSKAP

De SÄLLSKAP is een nieuwe industriële eettafel van IKEA. De stoere tafel bestaat uit een massief grenen tafelblad, dat ondersteund wordt door een robuuste zwarte onderstel. Het onderstel lijkt heel erg op staal, maar ook die is van hout gemaakt. Het grote voordeel van een grenen tafelblad is dat het steeds mooier wordt in de loop der jaren. Het krijgt als het ware een eigen karakter.

Afmetingen:
Lengte: 170 cm
Breedte: 70 cm
Hoogte: 74 cm

Prijs: €199,-

De SÄLLSKAP eettafel is hier verkrijgbaar.

Industriële eettafel IKEA SÄLLSKAP

Industriële eettafel IKEA SÄLLSKAP

SKOGSTA tafel

De SKOGSTA tafel van IKEA is een echte stoere robuuste tafel met een industriële uitstraling. Het massieve tafelblad heeft een gevarieerde adering en natuurlijke kleurnuances. Indien gewenst kan het tafelblad ook geschuurd en afgewerkt worden. En ook het onderstel heeft een sterk industrieel tintje. Een zwart onderstel met dikke zwarte stalen hoekige poten.

Afmetingen:
Lengte: 235 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte: 73 cm

Prijs: € 379.-

De SKOGSTA eettafel is hier verkrijgbaar.

IKEA Skogsta tafel

IKEA Skogsta tafel

IKEA Skogsta tafel

SINNERLIG tafel

De SINNERLIG tafel heeft weliswaar ook een industrieel tintje, maar het model is wel totaal anders dan de SKOGSTA tafel. Het werkblad is namelijk van kurk. Kurk is zacht, vuilafstotend, waterbesteding en geluiddempend. Onder het hoofdtafelblad heb je daaronder nog een tweede blad, wat handig is voor het opbergen van spulletjes.

Afmetingen:
Lengte: 236 cm
Breedte: 85 cm
Hoogte: 75 cm

Prijs: € 299.-

De Sinnerlig eettafel is helaas niet meer verkrijgbaar.

IKEA Sinnerlig tafel

IKEA Sinnerlig tafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply