Tafel

Salontafel met marmeren blad


Ben je op zoek naar een mooie en klassieke salontafel? Dan is misschien een salontafel met een marmeren blad misschien iets voor jou. Marmer is een klassiek materiaal die super stijlvol kan zijn. Vooral als je het combineert met de juiste materialen. Marmer staat bijvoorbeeld super mooi bij goud of koper. Maar een salontafel met marmeren blad kan je ook erg leuk combineren met bijvoorbeeld houten poten.

Salontafel met marmeren blad

Ik heb zes salontafels voor je op een rijtje gezet met een marmeren blad. Welke vind jij het mooist?

&Tradition Fly salontafel

Dit is de Fly salontafel van het Deense merk &Tradition. Het bestaat uit een prachtig eiken houten onderstel en een marmeren tafelblad met mooie ronde hoeken. Deze mooie salontafel is hier verkrijgbaar in twee uitvoeringen en twee verschillende afmetingen.

andtradition-marmeren-salontafel

Zuiver Marble Power salontafel

De Zuiver Marble Power salontafel bestaat uit een zwarte gepoedercoat frame met een massief marmeren blad van 19mm dik. Het is een stoere rechthoekige salontafel met het formaat: Afmeting: 90x40x35 cm (bxdxh). De tafel is hier verkrijgbaar.

zuiver-marble-power-salontafel

Normann Copenhagen Solid table

Wil je een rechthoekige salontafel? Dan is de Solid Table tafel van Normann Copenhagen wel iets voor jou. Een zwarte rechthoekige salontafel gemaakt van Utaliaans marmer & hout. De Solid Table tafel is hier verkrijgbaar.

West Elm salontafel

De salontafel met marmeren blad van West Elm heeft een klassieke vintage look. Hier zie je dat donkerbruin prachtig staat bij wit marmer.

West Elm salontafel

Tait salontafel

Deze salontafel is van Tait. Het heeft een iets dunnere marmeren blad, die op een driepotig onderstel van koper rust.

Tait salontafel

World’s Away salontafel

De salontafel van World’s Away is een vierkante salontafel, met vier zogenaamde gouden hairpin legs poten.

Worlds away salontafel

Bethan Gray salontafel

Een compacte salontafel van Bethan Gray, bestaande uit een iets dikkere blad van marmer en mooie rondvormige houten poten.

Bethan Gray salontafel

Zuiver White Stone salontafel

De Zuiver bijzettafel White Stone lijkt eenvoudig, maar wanneer je nog eens kijkt zie je dat deze juist heel bijzonder is. Ook weer een marmen blad, gecombineerd met eikenhouten poten. De salontafel is hier verkrijgbaar in drie maten: S, M, L.

Zuiver salontafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply