Woonaccessoires

Brandveiligheid in huis


Het is een angst van veel mensen; brand in huis. Helaas kan het altijd gebeuren, want het kan verschillende oorzaken hebben. Om je hier op voor te bereiden is het belangrijk om je huis brandveilig in te stellen.

bohemian-kitchen-8

Er zijn diverse producten welke je als basis in huis dient te hebben, zodat je brand in huis kunt bestrijden wanneer je er op tijd bij bent.
Je hebt natuurlijk waardevolle spullen die je niet kwijt wilt en die je wilt beschermen, mocht het ooit zo ver komen. Je kunt je dan maar beter goed voorbereiden.

Wat heb je nodig?
Er zijn diverse spullen waar je aan kunt denken als het gaat om het bestrijden van vuur. Soms is de brandweer bellen niet eens nodig. Vooral als je zelf al de nodige spullen in huis hebt. De volgende producten dien je als basis in huis te hebben:

Het hebben van bovenstaande spullen kan levens redden. Vooral als je kinderen hebt, is het belangrijk om hier over na te denken.

0db94d7279e4116fc013458074fcef61

Wat ook belangrijk is, is dat je je huis zo inricht dat de vluchtroutes toegankelijk blijven. Zorg ervoor dat er geen meubelstukken voor een uitgang staan.

Bescherm je interieur
Natuurlijk zijn jouw leven en die van je gezin het belangrijkste als het gaat om het beschermen tijdens een brandje. Maar je kunt ook je interieur beschermen tegen de afschuwelijke vlammen en rook. Als je wilt dat het interieur voor een deel terug te vinden is, verdiep je hier dan in. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen.

tumblr_l5vevsPcyJ1qb0qgyo1_400

Niet alleen in huis
Vuur en rook kan overal ontstaan, niet alleen in huis. Denk bijvoorbeeld in de auto, caravan of op de boot. Het kan helaas allemaal. Zorg er dus voor dat je goed bent voorbereid als het op één van deze plekken gebeurd.

Fotografie: Apartmentdiet.com | Apartmenttherapy.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply