Woonaccessoires

Foto’s aan de muur


Iets wat niet mag ontbreken in een persoonlijk interieur zijn natuurlijk foto’s. Je kunt fotolijstjes natuurlijk op een tafel, bureau of kast plaatsen, maar het is veel leuker om ze aan de muur op te hangen. Bijvoorbeeld aan de muur boven het bed in de slaapkamer of aan de muur boven de bank in de woonkamer. De muren bij de trap is ook een hele populaire plek voor foto’s. Naast fotolijsten zijn er ook andere varianten van foto’s aan de muur. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Foto's aan de muur

Foto op canvas

Hoewel foto op canvas ook vrij nieuw is, vergeleken met fotolijsten, is canvas wel een van de oudste varianten van dit rijtje. Tegenwoordig kan je dan ook overal jouw persoonlijke foto op canvas laten drukken.

Foto op canvas

Foto op Dibond

Dibond is een wereldwijde merknaam voor aluminium sandwichplaten. Het groot voordeel van Dibond bedrukken is dat mogelijk is altijd direct op de plaat te printen. Dit geeft het beste resultaat voor jarenlang plezier. Je kunt het zelfs buiten in de tuin ophangen.

dibond

Foto op hout

Foto op hout wordt ook steeds vaker toegepast in interieur. Vooral in landelijke en klassieke interieurs zullen foto op hout erg mooi staan.

Foto op hout

Foto op hout

Foto op glas

Wil je meer een modern strakke uitstraling, dan zal foto op glas of plexiglas meer passen dan hout. Net als foto op Dibond is plexiglas erg vormvast.

Foto op glas

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply