Woonaccessoires

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit


De uitstraling van het interieur in je woning is vaak een belangrijke factor als het gaat om de inrichting. Het interieur kleed je aan door meubels aan te schaffen, wanden een kleurtje te geven, een mooie vloer te plaatsen en natuurlijk de raamdecoratie te kiezen.

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

Dat laatste is best moeilijk om te kiezen als je nog geen interieur stijl hebt gekozen. De kleuren spelen hierbij een belangrijke rol. Wat worden de kleuren van jouw raamdecoratie? Heb je liever verduisterende of niet verduisterende decoratie voor jouw ramen?

Er zijn verschillende raamdecoraties te vinden. Hierbij kun je denken aan lamellen, gordijnen, vouwgordijnen, plissegordijnen, duo rolgordijnen en nog veel meer. Wat je tegenwoordig ook vaak ziet en terug ziet komen zijn de jaloezieën. Ook wel luxaflex genoemd. Deze raamdecoratie past bij iedere stijl die je aanmeet en het is voordelig in vergelijking met andere raamdecoraties.

Jaloezieën
Jaloezieën kun je onderverdelen in:
– aluminium jaloezieën
– bamboe jaloezieën
– pvc jaloezieën en
– houten jaloezieën

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

Houten jaloezieën zijn tegenwoordig te vinden in vele huishoudens. Deze jaloezieën geven een warme en luxe uitstraling en ze worden van natuurlijke materialen gemaakt. Het materiaal is natuurlijk hout, maar er zijn verschillende houtsoorten. Ongeacht welke formaat je de jaloezieën ook wilt, ze zijn op maat te maken zodat het perfect past voor de deuren en ramen. Er zijn natuurlijk ook standaardmaten beschikbaar. De maten zijn 27 mm, 50 mm, en 65 mm. Er is ook een grote selectie wat betreft de houtkleuren en ladderband kleuren. De kleuren moeten natuurlijk wel passen bij jouw interieur.

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

De jaloezieën zijn geschikt als binnen-zonwering. Hierbij kun je altijd zelf bepalen hoeveel lichtinval je in huis wilt hebben. Tevens zijn jaloezieën perfect als het gaat om privacy. Ben je gesteld op je privacy, dan kun je bijvoorbeeld de jaloezieën geheel afsluiten. Qua onderhoud zijn de houten jaloezieën makkelijk schoon te houden en makkelijk in gebruik.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply