Woonaccessoires

Klassieke deurkrukken


Mooie deuren in huis kunnen grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van een interieur. En bij mooie deuren horen natuurlijk ook mooie deurkrukken. Deurkrukken heb je natuurlijk in heel veel verschillende soorten, materialen en kleuren. Vandaag willen we het hebben over klassieke deurkrukken. Klassieke deurkrukken die super populair zijn, niet omdat ze er alleen mooi en chique uitzien, maar bijna bij elke interieurstijl past. Ze passen niet alleen in een klassiek interieur, maar ook bij een modern interieur, een vintage interieur, een Scandinavisch interieur, een industrieel interieur en zelfs een modern interieur kunnen klassieke deurkrukken erg mooi staan. In de onderstaande inspiratie voorbeelden kan je zien hoe mooi ze zijn!

zwarte-klassieke-deurkrukken-witte-deur

Ton nikkel/ebbenhout deurkrukken

De meest populaire populaire klassieke deurgrepen zijn de Ton nikkel/ebbenhout deurkrukken. Deze staan ook wel bekend als jaren ’30 deurkrukken met een in nikkel gepolijste glanzende deurkruk in combinatie met een zwarte ebbenhouten handgreep. Ze staan prachtig bij witte klassieke paneeldeuren, maar eigenlijk passen zij bij alle kleuren.

klassieke-deurkrukken-chroom

klassieke-deurkrukken-brons

klassieke-deurkrukken

klassieke-deurkrukken-goud

klassieke-deurkrukken-goud

klassieke-deurkrukken-chroom-zwart

Gietijzeren deurkrukken

Naast deze nikkel/ebbenhout deurkrukken heb je ook nog de karakteristieke gietijzeren deurkrukken. Stoere zware gietijzeren deurkrukken met een nostalgische uitstraling, die super leuk zijn voor een landelijk en rustiek interieur zoals in een mooie karakteristieke woonboerderij.

zwarte-deurgrepen-klassiek-witte-deur

gietijzeren-deurkrukken

Bronzen en gouden deurkrukken

Dan heb je natuurlijk ook nog de bronzen en de gouden deurkrukken die ook een mooie chique klassieke uitstraling hebben. Ook die passen eigenlijk bij alle kleuren deuren.

gouden-klassieke-deurkrukken

klassieke-deurkrukken-goud

bronzen-klassieke-deurkrukken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply