Woonaccessoires

Moooi Juuyo hanglamp


Tijdens onze zoektocht naar een mooie lamp voor onze woonkamer, kwam ik per toeval de Juuyo hanglamp tegen van Moooi. Een prachtige hanglamp die Italiaanse ontwerpster Lorenza Bozzoli speciaal voor het Nederlandse Moooi design heeft ontworpen. Het is dé perfecte lamp voor als je een Aziatisch tintje wilt geven aan je interieur!

Moooi Juuyo hanglamp

Japanse lamp

De ontwerpster liet zich inspireren door de pruiken die de Japanse geisha’s droegen tijdens hun rituelen. Met deze lamp wilde ze de zachte vormen, mooie kleuren en sierlijke prints uit de Oosterse wereld vereeuwigen. De kap, gemaakt van keramiek, is aan de buitenkant minimalistisch wit, terwijl je aan de binnenkant een prachtige kleurrijke print ziet.

Koi-karper of bloesem

Je hebt bij de Juuyo hanglamp van Moooi design keuze uit twee print varianten. Namelijk de Juuyo-koi, met een super mooie koi-karper print. Deze staat voor moed, uithoudingsvermogen en voorspoed. En je hebt ook nog een variant met een bloeiende perzikbloesem aan de binnenkant.

Als je de lamp aan hebt gezet, zie je hoe mooi beide prints worden verlicht. De hanglamp heeft een diameter van 24 centimeter en een hoogte van 24 centimeter.

Prijs: €711,-

Moooi Juuyo hanglamp

Moooi Juuyo hanglamp

Moooi Juuyo hanglamp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply