Woonaccessoires

Schommel in huis


De schommel is een vast onderdeel in de speeltuin. Maar je ziet steeds vaker dat een schommel aan het plafond in huis wordt opgehangen. In de kinderkamer natuurlijk voor de kinderen, maar ook in de woonkamer of slaapkamer kan een schommel erg leuk zijn. Het is altijd wel lekker om eens even lekker te kunnen swingen. Een schommel in huis geeft je interieur bovendien een extra speels karakter.

Zou jij ook een schommel in huis willen hebben?

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel ophangen

Bij het ophangen van een schommel aan het plafond moet je wel letten op een aantal punten. Je moet het bijvoorbeeld niet te hoog ophangen, waardoor je moeite krijgt bij het opstappen. Maar je moet het ook niet te laag ophangen, zodat je benen niet lekker hangen. Het plafond moet stevig genoeg zijn. Met een gipsplaat ga je het dus niet redden. Eigenlijk is een betonnen plafond het meest veilig om een schommel aan te hangen.

De ruimte is ook erg belangrijk. Als je een schommel ophangt, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om daadwerkelijk te swingen. Daarom moet je er dus voor zorgen dat je daar ook de ruimte voor hebt. Geen meubels daaromheen plaatsen dus!

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Foto’s via Pinterest

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply