Woonaccessoires

Studio Snowpuppe


Kennen jullie Studio Snowpuppe al? Nee? Misschien weet je het als je de mooie papieren vouwlampen van hen ziet. De Studio Snowpuppe lampen zijn namelijk super populair. Niet alleen bij de mensen thuis over heel de wereld, ook professionele interieurstylisten vinden de lampen geweldig. En ze zijn ook geweldig!

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe lampen

Studio Snowpuppe is een lampenstudio van ontwerpduo Nellianna en Kenneth uit Den Haag. Alle lampen worden met de hand gevouwen van speciaal FSC papier. Wat ooit klein door Nellianna is begonnen, is nu uitgegroeid tot een merk, dat bekend staat om de super leuke papieren vouwlampen. De door de kastanje geïnspireerde Studio Snowpuppe Chestnut lamp is super populair. Een mooie papieren hanglamp met een uniek hoekig ontwerp, en verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De Studio Snowpuppe Moth lamp is een variant daarvan. Een vergelijkbare lamp, maar dan met een iets ander ontwerp.

Door het speelse ontwerp in combinatie met de leuke kleuren zijn de Snowpuppe lampen super leuk voor in de kinderkamer. Maar ook in andere ruimtes als de keuken, woonkamer of slaapkamer zullen de lampen niet misstaan.

De Studio Snowpuppe lampen zijn te koop bij OHMYHOME!!

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply