Search and Hit Enter

Waterkan met tap

Een gezellig feestje geven, een verjaardag vieren, een tuinfeestje organiseren, een picknick in het park of een housewarming. We weten maar al te goed hoe we ons moeten vermaken met leuke bezigheden en evenementen. Het organiseren wordt nog leuker wanneer je moeite steekt in de aankleding van een feestje. Het dekken van een tafel, het opstellen van een snack hoekje, een drank hoekje, de fris tafel op een bruiloft of kinderfeestje. Het zijn allemaal gelegenheden waar je een waterkan met tap heel goed kan gebruiken.

Waterkan met tap

Een tafel gedecoreerd met een waterkan met tap

We zien ze steeds vaker op dranktafels staan waar ze mooi gedecoreerd worden met vers fruit in het water, mooie linten of touwen eromheen en helemaal in de stijl van het feestje. Ook bruiloften zijn de ideale feesten om zo’n mooie waterkan met tap op een tafel neer te zetten. De gasten kunnen lekker even een fris glaasje water drinken of de kids tappen er een glas ranja uit. Zo’n mooie glazen waterkan met tap is ideaal voor de zomer en lente in de tuin. In de ochtend zet je deze waterkan ergens in een hoek met een lekker drankje en de kinderen kunnen onbeperkt blijven drinken. Daarnaast is het ook nog eens veilig omdat er geen insecten bij kunnen komen.

Waterkan met tap

Waterkan met tap

Fris en koel water met ijsblokjes

Het water, of de sap, blijft er lekker koud in wanneer je er ijsblokjes aan toevoegt. Het ziet er niet alleen mooi uit maar het houdt het ook nog eens lekker lang fris. Haal een grote zak ijsblokjes in de winkel of maak ze zelf met een ijsblokjesmachine (Bekijk bijvoorbeeld de Ijsblokjesmachines op XXLhoreca.com). Niet alleen is de waterkan met tap een must voor in de zomer maar ook koel en fris water of sap! Lekker genieten op het terras met een eigen getapt glaasje fris of water.

Waterkan met tap

Waterkan met tap

Waterkan met tap

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *