Badkamer, Hal, Slaapkamer, Woonaccessoires

House Doctor Chic spiegel


Vandaag willen we weer een mooi product onder de aandacht brengen, namelijk Chic Spiegel van het Deense merk House Doctor. De spiegel heeft haar naam gekregen dankzij het chique ontwerp, gekenmerkt door een dunne zwarte stalen frame. Hierdoor past het bij elke interieurstijl. Of je nou een landelijk interieur hebt, een industrieel interieur, een modern interieur of een klassiek interieur… de House Doctor Chic spiegel is een eyecatcher in elke stijl!

house-doctor-chic-spiegel-hal

Twee formaten

De House Doctor Chic spiegel is verkrijgbaar in twee formaten. Een staand formaat van H 110 x B 45 cm en een liggend formaat van H 40 x B 80 cm. Het liggend formaat is lekker breed en hierdoor ideaal voor een ruimte zoals de badkamer of boven een schoenenkast in de hal. En hoewel het staand formaat meestal aan de muur in de slaapkamer of de hal wordt opgehangen, zou het ook een hele mooie badkamerspiegel kunnen zijn.

house-doctor-chic-spiegel-110x45cm

Het staand formaat is hier verkrijgbaar.

house-doctor-chic-spiegel-40x80cm

Het liggend formaat is hier verkrijgbaar.

Opbergbakje

Het handige van de House Doctor Chic spiegel, is dat het aan de onderkant voorzien is van een opbergbakje. Dat is zowel voor de badkamer, hal als de slaapkamer super handig voor het opbergen van kleine spullen zoals sleutels, sieraden en muntgeld.

house-doctor-chic-spiegel

zwarte-spiegel-badkamer

house-doctor-chic-spiegel-badkamer

house-doctor-spiegel-bakje

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply