Slaapkamer, Slaapkamer inrichten

Moderne slaapkamer met brede inbouwkast


Bij onze favoriete makelaar Fantastic Frank uit Zweden, hebben we een hele stoere slaapkamer gevonden. Uit een klein appartement gelegen in de populaire wijk Södermalm met een woonoppervlak van nog geen 50m2. Klein, maar super fijn ingericht. Vooral de slaapkamer!

De slaapkamer is eenvoudig en minimalistisch ingericht, maar wél erg stijlvol en ook met warmte en sfeer. Dit is te danken aan een aantal elementen.

Moderne slaapkamer met brede inbouwkast

Kledingkast met grote hoge schuifdeuren

Omdat het appartement slechts één kamer had, moest er een kledingkast ingericht worden in de slaapkamer. In plaats van normale kledingkast, hebben ze hier gekozen voor een brede inbouwkast over de gehele breedte van de slaapkamer. En in plaats van normale kastdeuren, hebben ze gekozen voor grote schuifdeuren die van de vloer helemaal tot aan het plafond lopen. De schuifdeuren zien er niet alleen strak en modern uit, maar zorgen er ook voor dat je makkelijk bij de kledingkast kunt komen. Je hebt natuurlijk ook te maken met een beperkte ruimte.

Moderne slaapkamer met brede inbouwkast

Alle muren zijn super strak gestuukt en wit geschilderd, maar worden gecompenseerd door de warmte van de donkere houten vloer.

Leuke slaapkamer decoratie

Het bed is voorzien van een mooie groen grijze bedwand. Deze wordt omringd door verschillende leuke accessoires. De twee zwarte industriële wandlampen bijvoorbeeld zijn super stoer. Maar ook de ingelijste foto boven het bed, de houten krukjes en de planten zijn allemaal leuke slaapkamer decoratie.

Moderne slaapkamer met brede inbouwkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply