Slaapkamer ideeën

Betonstuc in slaapkamer


Dat betonstuc steeds populairder wordt is bekend. Op de vloer en wanden in de badkamer, de achterwand van de keuken, de wanden van het toilet, maar ook in andere niet natte ruimtes zoals de woonkamer en slaapkamer zie je dat betonstuc steeds meer wordt gebruikt.

In onderstaande slaapkamer bijvoorbeeld, als onderdeel van een inspirerend appartement gelegen in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Het interieur ontwerp is gemaakt door de interieurarchitecten van RO+CA. Zij hebben het betonstuc als basismateriaal genomen in het gehele interieur.

Betonstuc in slaapkamer

Betonstuc in slaapkamer

Betonstuc muren en plafond

In de slaapkamer zie je dat het gebruikt is voor de muren en het plafond. Hierdoor overheerst er een stoere industriële sfeer.

Het betonstuc hebben ze gecombineerd met grote grijze plavuizen op de vloer en een enorme op maat gemaakte kledingkast, die voorzien is van spiegel schuifdeuren.

Betonstuc in slaapkamer

Betonstuc in slaapkamer

Tegen de muur waar het bed tegenaan staat is een laag grijs geschilderde muurtje gebouwd. Hierop kunnen spullen geplaatst worden zoals in dit geval een grote schilderij.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply