Slaapkamer ideeën

Brocante slaapkamer


Brocante is een stijl die erg populair is. Steeds meer mensen willen daarom ook een brocante slaapkamer. Een brocante slaapkamer heeft een erg doorleefde sfeer, ingericht met mooie oude meubels en accessoires. Vaak is het de keuze van de vrouw, want de brocante stijl is meestal ook wat vrouwelijker. In een brocante slaapkamer vind je bijvoorbeeld veel tierelantijtjes zoals mooie kussens, hangers in hartjesvorm, antiek fotolijstjes, noem maar op. Deze spullen bepalen de heerlijke romantische sfeer in de slaapkamer.

Hieronder zie je een heel mooi voorbeeld van een brocante slaapkamer. Het is voorzien van mooie houten vloer die helemaal wit geschilderd is. De ramen met glas in lood is natuurlijk prachtig, maar ook het oude bed en de daarboven hangende industriële lampen. Je kan weliswaar niet echt spreken van brocante lampen, maar ze passen heel erg mooi in deze brocante slaapkamer.

Brocante slaapkamer

Brocante slaapkamer meubels

De brocante meubels hebben mensen bijvoorbeeld gekregen van familie, maar je vindt ook hele mooie brocante meubels en accessoires op bijvoorbeeld rommelmarkten of vlooienmarkten. Dat is handig als je niet een heel groot budget hebt voor de inrichting van je brocante slaapkamer. Natuurlijk is marktplaats ook een goede plek voor het vinden van brocante spullen.

Brocante winkels voor je slaapkamer

Omdat brocante zo populair is, zijn er ook steeds meer brocante winkels. Hier vind je prachtige tweedehandse spullen, maar ook nieuwe meubels en accessoires die nog nooit zijn gebruikt. Vaak hebben deze winkels naast de fysieke winkel zelf ook nog een webwinkel. Je kan de spullen dan online aanschaffen vanuit je luie stoel!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply