Slaapkamer ideeën

Industriële slaapkamer van David uit New York


Dit is de slaapkamer van David, eigenaar van een designwinkel in New York. Hij woont sinds een aantal jaren in zijn prachtige loft gelegen in populaire wijk Eldorado in New York. Zijn loft bevat prachtige details die je van een loft mag verwachten. Industrieel, hoge plafonds, mooie balken, blootgestelde leidingen, noem maar op. Dit resulteert in een stoere woning met een stoer interieur. Laten we daar nou verandering in brengen, dacht David. En hoe?!? Kijk maar eens naar zijn bijzondere slaapkamer.

Industriële slaapkamer van David uit New York

Via Marie Claire Maison | Fotografie: Christophe Dugied

Roze slaapkamer

Als je denkt aan een loft in New York, verwacht je een industriële, stoere en misschien een beetje kille slaapkamer. Maar het eerste wat je opvalt als je de slaapkamer van David bekijkt is dat het roze is. Knalroze! De mooie houten vloer en de bakstenen muren heeft hij helemaal roze geschilderd. Hij heeft zelfs gekozen voor een roze dekbedovertrek. Wat ook opvallend is, is dat de slaapkamer niet de kille sfeer heeft, maar nog wel steeds stoer en industrieel is. David bewijst hiermee dat een roze slaapkamer ook stoer kan zijn!

Slaapkamer met kunst

Als designliefhebber heeft David natuurlijk ook kunst in zijn slaapkamer. In plaats van deze netjes aan de muur op te hangen, heeft hij besloten om grote fotolijsten met kunstwerken op de grond tegen de muur te plaatsen. Dit geeft een nonchalante uitstraling aan de slaapkamer. Leuk! Het nachtkastje op zijn beurt is eenvoudig gemaakt van hout en heeft David gewoon op straat gevonden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply