Slaapkamer ideeën

Kleine vintage slaapkamer met open kledingkast


Eerder deze week lieten we de binnenkijker zien in de klein maar super fijn, praktisch en stoer ingericht appartement. Daar konden we zien dat een kleine slaapkamer erg leuk ingericht kan worden. Vandaag willen we een andere kleine slaapkamer laten zien, die ook super leuk en fijn is. Kijk je mee?

kleine-vintage-slaapkamer-met-open-kledingkast

Het is de slaapkamer van een klein tweekamerappartement, die met heel veel durf is ingericht. In plaats van de standaard kleuren die je vaak tegenkomt zoals wit, grijs en zwart, hebben ze hier gekozen voor opvallende en gedurfde kleuren en patronen. De muren in de woonkamer zijn bijvoorbeeld donker mosgroen geschilderd. En in diezelfde woonkamer vind je een fluwelen roze bank.

mosgroene-muren-slaapkamer

Okergele gordijnen

De gedurfde keuzes zie je ook terug in de slaapkamer. Het begint al bij de gordijnen, die hier zijn opgehangen, in plaats van een normale deur. Ze hebben er gekozen voor stijlvolle okergele gordijnen. Deze vormen overigens een hele goede combinatie met de mosgroene muren en de chique visgraat houten vloer.

okergele-gordijnen-slaapkamer

Bloemetjes behang

In de slaapkamer zelf tref je muren aan die volledig bekleed zijn met bloemetjes behang. Het behang geeft de slaapkamer beetje een vintage retro sfeer. Nog maar eens een geweldig bewijs dat bloemetjesbehang super leuk kan zijn.

Open kledingkast

Hoewel het een kleine slaapkamer is, is er ook een kledingkast geplaatst. Aan de rechterkant is het bed tegen de muur geplaatst, terwijl links de kledingkast is ingericht. Een op maat gemaakte open kledingkast met enorm veel opbergruimte voor zowel kleding als andere accessoires.

Het ontbreken van deuren zorgt ervoor dat de kleine slaapkamer toch best ruimtelijk is.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Joanna 29 juni 2022 at 10:54

    Welke kleur wordt er gebruikt op de muur in de woonkamer?

  • Leave a Reply