Slaapkamer ideeën

Luxe slaapkamer van loft in Kiev


Deze bijzondere slaapkamer is onderdeel van een grote industriele loft gelegen in Kiev. In totaal heeft het maar liefst drie verdiepingen. Enorm veel ruimte aanwezig en vandaar dat ook deze slaapkamer zo enorm groot is. Mensen die er ervaring mee hebben, zullen het waarschijnlijk weten. Hoe groter de ruimte is, hoe moeilijk het kan zijn om de slaapkamer in te richten. De ontwerpers en architecten van 2B Group hebben dit uitstekend gedaan!

Luxe slaapkamer van loft in Kiev

Badkamer en inloopkast

De slaapkamer is eigenlijk een multifunctionele ruimte, waar ook een aparte badkamer, luxe inloopkast en een ruimte aanwezig is waar een vrijstaand bad is geplaatst. Alle luxe is hier aanwezig. In de slaapkamer is een bijzondere mix gebruikt van verschillende materialen en texturen.

Luxe slaapkamer van loft in Kiev

Materialen en texturen

Voor de slaapkamer vloer is er bijvoorbeeld gekozen voor een mooie sfeervolle houten vloer. Maar het gedeelte waar het houten ligbad staat, heeft een ondergrond van natuurstenen. Zo wordt dit gedeelte ook afgebakend ten op zichte van de rest.

De achterste groene muur is versierd met een bijzonder soort tegels. Groen blauw achtig fluoriderende marmeren tegels. Het ziet er in ieder geval erg duur uit! 🙂

De grote luxe inloopkast is afgescheiden middels grote glazen deuren.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply