Search and Hit Enter

Penthouse loft slaapkamer

Vandaag wil ik een hele speciale slaapkamer met jullie delen. De ontwerpers van at26 waren verantwoordelijk voor het ontwerp, die in Slowakije een modern loft appartement heeft ontworpen. Het is een grote loft penthouse, waarbij de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer in dezelfde ruimte bevinden. Hoewel de verschillende ruimtes met scheidingswanden van elkaar zijn gescheiden, is het open karakter wat heerst.

Penthouse loft slaapkamer

Scheidingswand en kast

De woonkamer en open keuken zijn naast elkaar ingericht, net als de slaapkamer met de badkamer. Een stijlvolle zwarte eiken scheidingswand wordt meteen ook gebruikt als bedwand, waar het modern zwart hemelbed tegenaan staat. In deze wand, aan de bed kant, is bovendien een inham gecreëerd, zodat het als kast gebruikt kan worden voor het opbergen van kleine spullen.

Open badkamer

Tegenover het bed, tegen de muur, is een soort kubus geplaatst, waar de badkamer zich bevindt. Een stoere open badkamer, die alleen voor een klein stuk gescheiden is middels de glazen wand van de inloopdouche. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld met een zwart wit grijs patroon tegels. Deze tegels komen bovendien terug in de inham van het bedwand. Het toilet heeft ook een aparte ruimte gekregen, in het houten hok naast de badkamer.

Penthouse loft slaapkamer

Penthouse loft slaapkamer

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *