Slaapkamer ideeën

Serene slaapkamer van ontwerpster Johanne Riss


We hebben gisteren de prachtige witte industriële keuken van de Franse ontwerpster Johanne Riss laten zien. Vandaag laten we haar mooie slaapkamer zien. Net als de keuken is ook haar slaapkamer maagdelijk wit. Haar huis is eigenlijk een grote ruimte. Er zijn dan ook geen deuren om de slaapkamer te scheiden van de rest. Omdat de slaapkamer tóch een privéruimte is, was er de wens om het enigszins af te schermen. De Franse ontwerpster heeft ervoor gekozen om hiervoor gordijnen te gebruiken. Mooie lange witte gordijnen die aan het plafond opgehangen zijn en helemaal tot aan de prachtige witte houten vloer lopen. Prachtig!

Serene slaapkamer van ontwerpster Johanne Riss

Via marieclairemaison.com | Fotografie: Vincent Leroux/Temps Machine

Witte slaapkamer

De basis van de slaapkamer is wit zoals de muren en de houten vloer, maar ook de rest is heel erg wit. Het bed, kussens en het dekbedovertrek bijvoorbeeld. Helemaal wit. Ook IKEA heeft een bijdrage geleverd aan deze serene slaapkamer. Daar komen de nachtkastjes namelijk vandaan. De staande lamp ‘Lucellino’ is van Ingo Maurer.

Een witte basis geeft heel veel vrijheid en mogelijkheid in de slaapkamer om het in te richten met kleurrijke details zonder dat het te druk en chaotisch wordt. Dit kan soms zelfs heel mooi uitpakken. De ontwerpster heeft zoals je kan zien gekozen om het helemaal rustig te houden. Ook zeker geen slechte keus!

Serene slaapkamer van ontwerpster Johanne Riss

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply