Slaapkamer ideeën

Slaapkamer behang ideeën


Een van de belangrijkste onderdelen van een slaapkamer zijn de muren. Een slaapkamer heeft meestal vier muren en bezet daarmee ook een groot oppervlakte van de ruimte. Daarom is de keuze wat je met deze muren doet erg cruciaal voor de sfeer van de slaapkamer. En één van de mogelijkheden is behang. Behang is een populaire keuze voor de slaapkamer. Het heeft iets meer werk en is vaak ook iets lastiger dan bijvoorbeeld het schilderen van de muren. Daartegenover heeft behang wel een decoratieve functie die je met alleen schilderen vaak niet kan bereiken. Hieronder hebben we een aantal slaapkamer behang ideeën geplaatst om jou te inspireren.

Slaapkamer behang ideeën

Slaapkamer behang met patroon

Maar slaapkamer behang kan je onderverdelen in verschillende soorten. Behang met een patroon is bijvoorbeeld een van die keuzes. Een patroon behang is meestal iets neutraler dan fotobehang. Hierdoor is het iets makkelijker te combineren met de rest van je slaapkamer. Je kan alle muren behangen, maar soms is het beter om slechts één muur uit te kiezen. Zo blijft het rustig in de slaapkamer.

Slaapkamer behang ideeën

Slaapkamer behang ideeën

Slaapkamer behang ideeën

Slaapkamer fotobehang

Fotobehang voor je slaapkamer wordt ook steeds vaker gekozen. Een leuk idee is om bijvoorbeeld de muur waar het bed tegenaan staat te bekleden met een mooie sfeerfoto. Op die manier creëer je ook een soort van thema in je slaapkamer.

Slaapkamer behang ideeën

Slaapkamer behang ideeën

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply