Slaapkamer ideeën

Slaapkamer inspiratie van Bedouin SOCIETE


Vandaag komt de slaapkamer inspiratie van Bedouin SOCIETE, een super leuk merk uit Australië dat gespecialiseerd is in bedlinnen. Prachtige bedlinnen met een simpele, rauwe, maar ook luxe ontwerpen. Gemaakt van materialen uit regio Noord Frankrijk. Hoe vaker het bedlinnen gebruikt wordt, hoe mooier en zachter ze worden!

Slaapkamer inspiratie van Bedouin SOCIETE

Zolder slaapkamer

Voor hun nieuwe collectie bedlinnen, geïnspireerd door de aarde en de zee, hebben ze een shoot gedaan in deze prachtige slaapkamer. Een sfeervolle zolderslaapkamer, gekenmerkt door rustieke houten balken en een schuine wand. Een strakke lichte gietvloer is gecombineerd met strakke witte muren, waardoor de houten balken nóg meer tot hun recht komen. Dankzij stylist Claudia Kozub, die de styling heeft verzorgd, is de slaapkamer helemaal afgemaakt met leuke en stijlvolle details. Kortom, deze slaapkamer is een perfecte plek voor deze shoot. Fotografe Manja Wachsmuth heeft de mooie de foto’s gemaakt.

Slaapkamer ideeën

Als je de foto’s goed bekijkt, vind je super leuke inspiratie en ideeën die jij ook kan gebruiken voor je slaapkamer. Aan het hoofdeinde is bijvoorbeeld een witte vakkenkast geplaatst, dat gebruikt wordt als hoofdbord voor het bed. Dit is niet alleen handig, omdat je er spullen in kunt opbergen, het ziet er ook nog eens erg mooi uit. De slaapkamer heeft ook een Marokkaans tintje gekregen, dankzij de witte Marokkaanse spiegel op de vloer en de Marokkaanse hanglamp aan het schuine plafond. En met de koeienhuid vloerkleed heeft de slaapkamer ook een warme uitstraling.

Slaapkamer inspiratie van Bedouin SOCIETE

Slaapkamer inspiratie van Bedouin SOCIETE

Slaapkamer inspiratie van Bedouin SOCIETE

Klik hier voor nóg meer leuke slaapkamer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply