Slaapkamer ideeën

Slaapkamer inspiratie van Shelter 7


Slaapkamer inspiratie kan je overal opdoen. Online, in tijdschriften, in boeken, maar bijvoorbeeld ook in winkels. Shelter 7 uit Australië is zo’n fantastische winkel, die in 2013 door het echtpaar Theunis en Rebecca Meyer is geopend. Zij hadden al een populaire kinderwinkel genaamd La De Da Kids, maar als gevolg van de velen vragen of ze ook volwassen versies hebben van hun bestaande accessoires en meubeltjes, hebben ze Shelter 7 geopend. De winkel richt zich op ethisch gemaakt, goed ontworpen, unieke mooie producten. Daarnaast is de winkel ook super leuk en stijlvol ingericht, waar je heel veel leuke ideeën op kunt doen!

Slaapkamer inspiratie van Shelter 7

Loft slaapkamer

In de winkel hebben ze een slaapkamer ingericht. Een prachtige loft-achtige ruimte met een hoog plafond en grote industriële raampartijen. De muren zijn strak wit, terwijl er gekozen is voor een hele mooie donkere houten vloer. Vooral het contrast tussen licht en donker is erg bijzonder.

Slaapkamer styling

Ze hebben een stoer industrieel bed gemaakt van houten palletten, dat stijlvol nonchalant opgemaakt is met het prachtige bedlinnen van Shelter 7. En rondom het bed vind je nog meer mooie meubels en accessoires. Denk aan de stoere hanglamp boven het bed, het boomstam nachtkastje naast het bed, de verschillende mooie wandkleden, het leuke houten bankje, de opbergmanden, de stijlvolle stoelen, noem maar op.

Iets verder van het bed, is een zwart rond vloerkleed geplaatst, waarop een grote ronde poef te vinden is. Dit pas helemaal in de loft sfeer van deze slaapkamer.

Slaapkamer inspiratie van Shelter 7

Slaapkamer inspiratie van Shelter 7

Slaapkamer inspiratie van Shelter 7

Slaapkamer inspiratie van Shelter 7

Ben je op zoek naar meer leuke ideeën voor het inrichten van jouw slaapkamer? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Bron: Thedesignchaser.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply