Slaapkamer ideeën

Slaapkamer van Weekday Carnival


Vandaag wil ik jullie de slaapkamer laten zien van Riikka, de creatieve blogger van Weekday Carnival, die dagelijks schrijft over alles wat zij leuk vindt en wat haar inspireert. Mooie foto’s, diy projecten, interieur en decoratie ideeën, noem maar op. En een tijdje geleden heeft ze nieuwe foto’s van haar slaapkamer laten zien. Super leuke slaapkamer met leuke vrolijke decoratie en ideeën.

Slaapkamer van Weekday Carnival

Slaapkamer decoratie ideeën

De slaapkamer van Riikka heeft een Scandinavisch ontwerp, waarvan de basis simpel ingericht is met leuke kleurrijke en grafische elementen. Haar nieuwe dekbed met het grafisch patroon is daar een heel goed voorbeeld van. Dit was eigenlijk ook de reden waarom ze nieuwe foto’s van haar slaapkamer had geplaatst.

Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën te vinden. Het leuke wandrekje bijvoorbeeld met het gele frame en houten planken. Of de verschillende houten haken aan de wand, waar Riikka van alles en nog wat aan hangt. De verschillende opbergdozen van HAY en de zwarte nachtlampen aan de wand met de feloranje draad zijn ook super leuk.

Slaapkamer van Weekday Carnival

Slaapkamer van Weekday Carnival

Slaapkamer van Weekday Carnival

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply