Slaapkamer inrichten

Je slaapkamer éxtra donker maken door verduisterende rolgordijnen


De slaapkamer is toch wel één van de fijnste plekjes in huis. Het is de plek waar je veel tijd doorbrengt, waar je even kan ontsnappen aan alle chaos en drukte en waar je helemaal tot rust komt. Het is belangrijk dat je je in je slaapkamer prettig en op je gemak voelt, pas dan kun je écht ontspannen. Steek dus veel tijd en moeite in het inrichten van je slaapkamer, uiteindelijk is het alleen maar goed voor je ;-).

Rolgordijnen, een must voor je slaapkamer
Verduisterende raamdecoratie is voor veel mensen een must in de slaapkamer. Er zijn verschillende type raamdecoratie waarmee je de slaapkamer kunt verduisteren. Een goede optie zijn verduisterende rolgordijnen op maat. Rolgordijnen passen perfect bij de moderne inrichting van je slaapkamer of zijn perfect om je slaapkamer een modern en strak accent te geven. Speel met de kleur van je rolgordijn om je slaapkamer in balans te houden of om juist een boost te geven.

Tips voor extra verduistering!
Een truc om je slaapkamer zo donker mogelijk te maken zijn – naast een donkere kleur op de muur – rolgordijnen op maat. Rolgordijnen op maat sluiten nauw aan op het raam en zorgen voor zo min mogelijke kieren.

Maak de keuze om je rolgordijn niet contrarollend af te laten rollen. Eh, wat? De stof zal bij ‘niet contrarollend’ aan de achterzijde van de buis afrollen. Hierdoor zit de stof zo dicht mogelijk tegen het raam aan, wat gunstig is om kieren te voorkomen.

Iets anders in gedachten?
Naast rolgordijnen zijn er natuurlijk ook andere types raamdecoratie om je raam te verduisteren. Zo zijn verduisterende plisségordijnen, vouwgordijnen of traditionele overgordijnen ook een goede keuze voor de slaapkamer. De keuze voor een type raambekleding is vooral afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.

Voordelige rolgordijnen op maat
Tegenwoordig koop je verduisterende rolgordijnen op maat al voor een hele aantrekkelijke prijs. Je hoeft niet meer zelf je gewenste maten uit standaard maten te zagen voor een mooi prijsje. Voordelige rolgordijnen koop je namelijk bij Veneta.com. Bij Veneta.com betaal je tot wel 40% minder voor je raamdecoratie door het weghalen van de tussenhandel. Vraag kleurstalen aan om je verduisterende rolgordijn met je interieur te laten machten.

Wat voor verduisterende raamdecoratie heb jij in je slaapkamer hangen?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply