Search and Hit Enter

Mooie slaapkamer gordijnen

Het is heerlijk om een slaapkamer te hebben met een grote raam, waardoor het overdag heerlijk licht is. Het natuurlijk zonlicht maakt je vrolijk. Maar in de avond wil je het uiteraard zo donker mogelijk hebben en de slaapkamer zo goed mogelijk afsluiten ten opzichte van buitenaf. Hiervoor kan je de slaapkamer inrichten met raamdecoratie. En één van de mogelijkheden zijn mooie slaapkamer gordijnen.

Tegenwoordig is het aanbod van slaapkamer gordijnen zó enorm groot. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat voor soort en kleur gordijnen je wilt. Vandaag wil ik jullie daarom inspireren met slaapkamer gordijnen die ik erg mooi vind. Enjoy!

Mooie slaapkamer gordijnen

Een heerlijke lichte slaapkamer met een mooie balkenplafond. Er zijn hier twee lagen gordijnen gebruikt. De buitenste laag is een doorzichtige dunne witte gordijn met een patroon. Maar de binnenste grijze dikke gordijnen houden het licht het beste tegen. Prachtig!

Mooie slaapkamer gordijnen

Roze zalm kleurige gordijnen met bijpassende bedlinnen.

Mooie slaapkamer gordijnen

Mooie slaapkamer gordijnen

In bovenstaande twee voorbeelden worden de gordijnen in de slaapkamers niet gebruikt als raamdecoratie. Ook leuk!

Mooie slaapkamer gordijnen

Heb je meerdere ramen naast elkaar in de slaapkamer? Dan kan je de gordijnen ook opsplitsen. Hoewel één lange gordijn ook erg mooi is.

Mooie slaapkamer gordijnen

Neutrale gordijnen in de hoek.

Mooie slaapkamer gordijnen

Doorzichtige gordijnen zijn prachtig, maar zoals je ziet houden ze niet alle licht tegen.

In deze slaapkamer hebben ze gekozen voor mooie Plissegordijnen van Doehetbudget, een combinatie van jaloezieën en gordijnen. Kenmerkend van plissegordijnen is de typische strak gevouwen zigzag structuur.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *