Slaapkamer inrichten

Slaapkamer inrichten IKEA


Als je ‘slaapkamer inrichten’ hoort, aan welke woonwinkel denk je dan? Grote kans dat je dan aan IKEA denkt. Dat heeft IKEA goed voor elkaar gekregen. Maar naar mijn mening is dat ook gewoon meer dan terecht. Bij het inrichten van de slaapkamer denken de meeste mensen en winkels aan bedden, kledingkasten, matrassen en nachtkastjes. Standaard meubels die erg voor de hand liggend zijn bij het inrichten van de slaapkamer. Maar bij de IKEA gaan ze veel verder. Ze kruipen echt in de voeten van de slaapkamer gebruiker om goed te kunnen zien waar ze echt behoefte aan hebben in de slaapkamer.

Slaapkamer inrichten IKEA

IKEA inspiratie voor slaapkamer inrichten

IKEA gaat dus veel verder dan alleen de basis van het inrichten van de slaapkamer. In de woonwarenhuizen kom je dan soms ook meubels en accessoires tegen voor de slaapkamer die je nog nooit eerder hebt gezien. Meubels en accessoires in de slaapkamer die erg praktisch en handig zijn. Het kunnen grote dingen zijn zoals bijvoorbeeld het inrichten van een inloopkast achter je bed, maar het kunnen ook hele kleine dingen zijn voor bijvoorbeeld het creëren van meer opbergruimte in de slaapkamer. In de IKEA catalogus kan je dus al heel veel inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van je slaapkamer. Maar om dit echt te ervaren, is het ook erg leuk om gewoon eens een IKEA vestiging te bezoeken.

IKEA slaapkamer series

Het leuke van IKEA is dat zij ook complete series hebben. Slaapkamer series in verschillende stijlen. Zo heb je de MALM serie met een stijlvol strak design, de MANDAL serie met rechte hoeken en massief hout die voor een moderne uitstraling in de slaapkamer zorgen en de BRIMNES serie met slimme opbergoplossingen voor kleine slaapkamers.

Slaapkamer inrichten IKEA

Slaapkamer inrichten IKEA

Slaapkamer inrichten IKEA

Slaapkamer inrichten IKEA

Slaapkamer inrichten IKEA

Op zoek naar nóg meer leuke ideeën? Ga naar onze 127x slaapkamer inspiratie pagina!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply