Slaapkamer inrichten

Slaapkamer muurstickers


Zoek je een leuke manier voor het inrichten van je slaapkamer? Daar zijn verschillende manieren voor, maar je hebt ook te maken met verschillende dingen in je slaapkamer. De muren zijn één van de belangrijkste onderdelen. Waarom? Simpelweg omdat het een groot gedeelte vormt in je slaapkamer. Meestal heb je vier muren en daarmee zijn de muren meestal het meest opvallend. Belangrijk is dus om goed hierover na te denken bij het slaapkamer inrchten.

Sommigen vinden behang mooi, anderen schilderen het liever. Maar je kan je kan de muren van je slaapkamer ook inrichten met muurstickers. Muurstuckers zijn simpel, snel aan te brengen en zijn relatief goedkoop. Het aanbod van slaapkamer muurstickers het bovendien enorm. Ongeacht wat jouw smaak en stijl is, er zal altijd wel muurstickers zijn die past in jouw slaapkamer.

Slaapkamer muurstickers

Populaire slaapkamer muurstickers

Slaapkamer muurstickers heb je dus in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Maar er zijn een aantal die je vaak terugziet in slaapkamers. Teksten bijvoorbeeld worden heel vaak gebruikt. Dit zijn meestal quotes of oneliners die aan de muur boven het bed worden geplakt. Muurstickers met bloemen doen het ook goed in slaapkamers. Een grote mooie bloem die voor een romantische sfeer zorgen in de slaapkamer. Wat ook erg mooi is, is een muursticker die een gehele muur bedekt. Hiermee kan je bij het inrichten van je slaapkamer de sfeer heel gemakkelijk bepalen. Muurstickers met natuur zoals tropische oorden en rustgevende bossen worden vaak gekozen.

Slaapkamer muurstickers online

Slaapkamer muurstickers zijn verkrijgbaar in veel winkels. Je kan bijvoorbeeld bij IKEA terecht, maar winkels zoals Loods 5 en Woonexpress hebben ook muurstickers in hun assortiment. Hiernaast zijn er honderden webwinkels die gespecialiseerd zijn in slaapkamer muurstickers. Je kan dan rustig op je gemak vanuit je luie stoel op je laptop alle slaapkamer muurstickers bekijken.

Slaapkamer muurstickers

Slaapkamer muurstickers

Slaapkamer muurstickers

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Rowin 31 januari 2016 at 16:34

  Ik vind die stickers met de vogels erg leuk. Kan deze alleen nergens vinden helaas, weet u misschien waar deze te koop is?

 • Reply Melanie 25 februari 2016 at 16:36

  Ik wil de muur sticker ook graag bestellen. Ik vind de bovenste heel erg leuk. Kunt u mij aangeven waar dit kan?

 • Reply Joke 11 juni 2016 at 18:43

  De vogel muursticker kun je op deze website vinden, deze vind ik trouwens leuker; vogels op tak muursticker

 • Reply Meike 5 september 2016 at 00:54

  Ik heb de sticker besteld op een Australische site: Bright Star Kids (even Googlen)

 • Leave a Reply